WINSTGEVENDE VIDEO'S VOOR DE BOUWSECTOR

Wij maken videocontent voor bouwbedrijven die willen groeien met een sterke uitstraling!

VOORDELEN VAN VIDEO'S

Met het maken van video’s geneer je meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf.
Wij leven in een digitale wereld en meer dan 80% van het internet verkeer bestaat uit video.
Video’s zijn makkelijk te consumeren voor je publiek, omdat de meeste mensen het prettiger vinden om een video te kijken i.p.v. teksten te lezen.

SNELLER VINDBAAR

Google zet je hoger in de zoekresultaten wanneer je video’s inzet voor je website en social media kanalen. Ook de social media kanalen geven je feed voorrang.

CREËER BINDING

Door video’s te maken waarin je jouw bedrijf laat zien en/of je personeel, voelen mensen zich eerder verbonden met het bedrijf.

VERHOOGD CONVERSIE

Met video ben je sneller instaat om emotie op te roepen en hierdoor lok je reacties uit. Dit werkt voordelig op social media platforms.

STERKERE OVERTUIGING

De emoties komen sterker over en je creëert sneller sympathie.

WORDT ZICHTBAAR

Video kun je makkelijk verspreiden over het internet en met jouw potentiele klanten

VEELZIJDIG INZETBAAR

Voor elke marketingsdoel kun je een video maken. Video’s kun je zowel online als offline gebruiken en zijn inzetbaar op verschillende platforms. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR DE VIDEO'S UIT ONZE PORTFOLIO

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

WIE ZIJN WIJ?

PARTNERS

Als partners, zowel zakelijk als privé, hebben wij ook de liefde gevonden voor het maken van video’s.
Samen hebben wij ervoor gekozen om ViewMotion op te richten, zodat wij dagelijks bezig kunnen zijn met wat wij het leukste vinden. Wij vullen elkaar goed aan en ieder heeft zo zijn eigen kwaliteiten en specialisaties. 

ONTWIKKELING

Wij zitten niet graag stil en zijn dagelijks bezig met groei en ontwikkeling, zowel zakelijk als privé.
We steken extra tijd en energie in ons vakgebied om onszelf te verbeteren, vernieuwen en verfijnen. Om in het vervolg weer nieuwe of verbeterde technieken te kunnen toepassen. We blijven up-to-date over de trends die gaande zijn en hoe de video platformen zich ontwikkelen.

WAT WIJ DOEN

Wij maken winstgevende video’s voor bouwbedrijven. Door onze kennis, techniek en creativiteit produceren wij video’s die strategisch goed gaan werken voor jouw bedrijf.  Wij maken video’s gereed voor de lancering en geven advies hoe je dit het beste kunt aanpakken.

VIDEO KUN JE VOOR BIJNA ALLES INZETTEN

NEEM CONTACT OP!

Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag! Je bericht komt direct bij ons terecht en wordt binnen 24 uur beantwoord.

MPG Drogemortel

5/5

Het is erg fijn samenwerken met het enthousiaste duo. Ze staan open voor onze ideeën en weten die met hun knowhow en creativiteit naar een beduidend hoger niveau te tillen. ViewMotion werkt ook snel en netjes. Kortom, wij vinden het een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Bas Gerrits

Techniek Adviseur

Equigeniek Paardenfotografie

5/5

“Ik heb de filmdag ontzettend fijn ervaren. Ze stellen je erg op je gemak, ze zijn heel rustig maar zeker enthousiast om dat behaalde doel voor ogen te bereiken. Zeer snelle levering en niets anders dan positieve woorden over onze samenwerking.”

Dominique van Dreumel

Paardenfotografe

Amable, Paard & Inzicht

5/5

“De kwaliteit van het materiaal is boven verwachting, maar wat ik het allermeest waardeer is de professionele houding, het mee denken, out of the box denken en het enthousiasme voor het vak!”

Daniëlle Meyboom

Paardentrainer

Plan een afspraak in zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden specifiek voor jouw bedrijf. Dit kan telefonisch of via Zoom.

06-38281996
info@viewmotion.nl

Rijksweg 47
5854 AS Bergen (L)
Nederland

KVK: 73854042
BTW: NL859687168B01

Volg ons op

PRIVACYBELEID
CONTACT
WERKWIJZE