OVER MIJ

INFORMATIE

Mijn naam is Marijke Beens en ik ben 20 jaar oud.
Ik woon in een appartement samen met mijn vriend in Soest-zuid voor onze studie.

Ik studeer HBO Audiovisuele Media op DFA in Hilversum, en ik zit in leerjaar twee. Voorheen heb ik Mediavormgeving Niveau 4 afgerond op het ROC Technovium in Nijmegen. Ik ben nog een student en ik probeer zo veel mogelijk in mijn vrije tijd aan mijn portfolio te werken door middel van betaalde opdrachten.

Vroeger liep ik al met verschillende fotografie camera’s in mijn hand en maakte ik hier en daar wat filmpjes van onze paarden. Op mijn vorige opleiding kwam ik er weer achter hoe leuk ik filmen vond. Ik had voor de uitstroming audiovisuele vormgeving gekozen en daar heb ik geen spijt van. Ik vind het enorm leuk om mijn creativiteit te uiten in het maken van films.

Sinds mijn achtste heb ik leren paardrijden en paarden zijn een groot onderdeel van mijn leven geworden. Wij hadden zelf paarden die uiteindelijk aan huis konden staan. Op onze paarden heb ik flink geoefend op het gebied van films maken. Daarnaast heb ik ook fotografie opgepakt als een hobby.
Doordat ik veel kennis heb van paarden, en mijn interesse ook ligt bij paarden, is het ideaal om het te combineren met films. Ik weet hoe een paard kan reageren en hoe ik erop moet reageren.  Ook weet ik hoe prachtig ze zijn en hoe ik ze het best op beeld kan krijgen.

CONTACT

Voor vragen kunt u mij bereiken via e-mail of stuur een bericht op sociaal media! Klik op de envelop hierboven om eenvoudig en snel een e-mail sturen.

Contact
info@marijkebeensproductions.nl
Soesterbergsestraat 3, Soest

In samenwerking met COGE-films

Sluit Menu