PAARDENFOTOGRAFIE

Ik ben opgegroeid met paarden. Vroeger reed mijn moeder ook al paard en besteedde zij haar jeugd veel bij de paarden. Mijn zus kreeg ook de kriebels voor paarden en begon met paardrijden toen ze acht jaar was. Ik ging vaak mee naar de manege en mocht ook vaak even na de les op een paard zitten. Toen wilde

 ik ook graag gaan paardrijden en begon ik ook op mijn achtste. Deze leeftijd vond mijn moeder geschikt en niet eerder, daar vond ze ons anders te jong en te klein voor. Mijn zus is twee jaar ouder en ik moest dus nog een paar jaartjes toe kijken.
Ondertussen zijn we verhuisd naar een boerderij waar onze paarden aan huis kunnen staan. Voorheen stonden ze op een pensionstallingen.
Ik zelf heb veel kennis op het gebied van paarden, omdat ik in een paarden familie ben opgegroeid. Ik zelf rijd het liefst recreatief en heb ook veel rij ervaring.

Fotograferen vond ik altijd al leuk. Pas bij mijn eerste studie, Mediavormgeving, ben ik mij verder gaan ontwikkelen. Ik kreeg een nieuwe en verbeterde camera die ik leerde kennen. Ook leerde ik de technieken, positie en kadrering die ik vervolgens ging leren en toepassen met onze paarden als modellen.

"Ik weet hoe ik om moet gaan met een paard en een camera"

Ik vind paarden pracht beesten en ik ken ze al mijn hele leven. Het is mooi om er een plaatje van te maken, want elk paard is uniek. Doordat ik ervaring heb met de camera en met het paard, combineert dit samen mooi voor een goed resultaat.


 

CONTACT

Voor vragen of opmerkingen kunt u mij contacteren door middel van het contactformulier.