€35,-

♦ 1 tot 2 uur shoot
♦ Één hond
♦ Portret foto's met of zonder eigenaar
♦ Locatie naar keuze
♦ 8 digitale bewerkte foto's met logo (1500px)
♦ Één bewerkte foto naar keuze op hoge resolutie, zonder logo (4000px)
♦ 10 tot 20 foto's online op een persoonlijke bestelpagina

 


TIPS & TRICKS

Uitstraling:
Ook bij jouw hond wil je natuurlijk dat hij of zij vrolijk kijkt. Net als bij paarden wil je dat de hond zijn oren naar voren doet. Bij honden is dit gelukkig een stuk makkelijker. Vaak als je tegen je hond praat met een hoge stem worden ze alert en gaan ze aandachtig naar je kijken.

Zorg er ook voor dat je niet te boos of streng bent voor je hond. Het moet natuurlijk wel leuk blijven! Laat hem of haar gerust even rennen om zijn energie te lossen, want model staan eist concentratie.
Speel gerust met je hond tijdens de fotoshoot. Hierdoor ontstaan vaak  leuke spontane foto's en je hond vermaakt zich ook nog eens.

Positie:
Honden zijn vaak gericht op hun baasje. Het is dus makkelijker als je in de buurt blijft van je hond. De meeste honden eigenaren willen dat hun hond blijft zitten maar lopen vervolgens naar de fotografen, omdat ze niet in beeld willen staan. Sta gerust één tot twee meter van je hond. Als je in beeld staat kondigt dit de fotograaf wel aan. Vaak blijft de hond ook beter zitten, omdat je nog in zijn persoonlijke ruimte bent. Hierdoor kun je hem of haar ook beter corrigeren.

Attributen:
Vaak doen honden snoepjes wonderen. Hierdoor kun je ze ook belonen als ze het goed doen en gaan ze alert kijken naar de hand met een snoepje erin.

Speeltjes meenemen voor de hond is ook een tip. Deze zijn vertrouwd en je kunt ze ook inzetten als een beloning. Piep speeltjes trekken ook vaak de aandacht van de hond.

Wat altijd handig is om mee te nemen is een handdoek. Je weet maar nooit waar je hond ineens inrolt of doorheen rent. Ook heb je honden die snel kwijlen of een vies oog krijgen. Met een handdoek heb je dit snel opgelost!


VIDEO'S

Bekijk hieronder video's van fotosessies met honden.