FOTOSHOOT

€35,-

♦ 1 tot 2 uur shoot
♦ Één paard
♦ Portret foto's met of zonder eigenaar
♦ Locatie naar keuze
♦ 8 digitale bewerkte foto's met logo (1500px)
♦ Één bewerkte foto naar keuze op hoge resolutie, zonder logo (4000px)
♦ 10 tot 20 foto's online op een persoonlijke bestelpagina

 INSTAGRAM VIDEO

€50,-

♦ 1 tot 2 uur video opnames
♦ Één onderwerp/thema naar keuze
♦ Locatie naar keuze
♦ Maximaal 1 minuut durende video
♦ Instagram kwaliteit + logo
♦ Niet voor commerciële doeleinde


TIPS & TRICKS

Uitstraling:
Je wilt natuurlijk dat jouw paard mooi met de oren naar voren kijkt op de foto. Sommige vinden het mooi als het paard zichzelf groot maakt. Dit kun je doen met een voorwerp die jouw paard spannend en interessant vindt, hierdoor worden ze oplettend en maken zij zich groot voor het onwetende voorwerp. De meeste paarden vinden paraplu's eng, wapperend zeil of doek. Als je van te voren weet waar jouw paard op reageert, kunnen we dit op een rustige manier toepassen tijdens de fotoshoot.

Geduld is een schone zaak. Niet elk paard staat uit zichzelf stil en de ander denkt alleen maar aan eten. Door geduld te hebben komt er altijd een momentje dat je paard leuk kijkt. Blijf dus gewoon lachen ook al is het paard vervelend. Je paard zou maar net iets interessants zien en dan heb ik het mooie moment te pakken.

Paarden geluidjes werken ook aardig. Meeste paarden reageren op een gehinnik van een ander paard. Let wel op dat je het geluid niet te vaak herhaald, anders zullen ze niet meer reageren.

Uitrusting:
Wil je zo natuurlijk mogelijk op de foto met je paard? Zonder teugels of het liefst met helemaal niks? Maak dan gebruik van een touw halster. Het touw is vrij dun en dit is makkelijk weg te werken in vergelijking met een halster of hoofdstel. Als je graag een hoofdstel wilt gebruiken haal dan van te voren de teugels eraf en vervang deze door een halstertouw. Hierdoor hebben we meer vrijheid met de fotoshoot en wordt het resultaat beter.

Controle:
Weet van te voren hoe je paard is en pas daar je fotoshoot op aan. Is je paard sterk en heeft hij of zij een eigen wil? Dan zou een hoofdstel met bit een optie zijn, zodat je niet meegesleurd wordt met je paard. Ook een klein zweepje kan wonderen doen.


PORTFOLIO

 


VIDEO'S

Bekijk hieronder video's van fotosessies met paarden.