RELEASE DOCUMENTAIRY

COMMING SOON

RELEASE TRAILER

COMMING SOON (AUGUST)


EVA ROEMAAT

Eva Roemaat is een vrouw van 26 jaar en komt uit de Achterhoek.
Ze was gestopt met haar opleiding om van haar paarden te genieten. Inmiddels geeft ze shows met haar paarden Shilas, Flip, Que-Habil en Rede door heel Nederland.
Haar showteam en bedrijf heet Nalanta, die Eva samen met Jesse Drent heeft groot gebracht. Samen geven zij shows, clinics, workshops en ponykampen.
Eva heeft veel plezier met haar paarden en de samenwerking van mens en paard is erg belangrijk voor haar, hierdoor inspireert zij honderden paardenliefhebbers.
Ze heeft veel bereikt samen met haar paarden, maar voornamelijk met Shilas. Het was vallen en opstaan, tranen van geluk en verdriet. Zij hebben de ogen voor elkaar geopend.

 

Kom meer te weten over Eva Roemaat en wat ze bereikt heeft met haar paarden door naar de documentaire te kijken.
Bij elke opnamedag komt er een kleine update op de website. De releasedatum en trailer worden ook geplaatst op deze pagina. Houd het dus in de gaten!

 


Film dag #1     Interview 04-04-2018

Het was een spannende dag voor Eva en de filmcrew. De eerste opnames en de eerste samenwerking.
De dag verliep prima en ook het weer zat niet tegen. Er was onweer en regen voorspelt, maar gelukkig konden wij het interview buiten opnemen en begon de zon goed te schijnen.

De routine van Eva hebben wij vastgelegd van het verzorgen van haar paarden in de ochtend. Daarnaast hadden wij Eva geïnterviewd en haar moeder Irene. Ook had Flip ons nog een kleine show gegeven!


 

Film dag #2     Equiday 14-04-2018

Tweede dag van de opnames, alleen dit keer bij Equiday.
Nadat de eerste opnamedag erg geslaagd was hadden wij er weer veel zin in.  Met twee camera's volgden wij Eva en Jesse achter de schermen.
Hierbij hadden wij voor het eerst kennis gemaakt met Jesse en de fans van Eva.
Ondanks er een paar misscommunicaties waren met het organisatieteam van Equiday, zijn wij erg dankbaar en blij, dat wij mochten filmen. Ook hier hebben wij leuke beelden opgenomen van Eva met haar fans en optreden.


 

Film dag #3     Sfeerbeelden 19-04-2018

Pfoeee... Dit was de beste filmdag tot zover!
's Morgens om half 4 opgestaan om de zonsopkomst te filmen. Het was erg zwaar, maar zeker de moeite waard!
Opnames gemaakt van Eva die rijd op Habil en Eva die vrijheidsdressuur deed met Shilas. Wij hadden ook nog beelden opgenomen met de Ronin, terwijl Eva met haar paard aan het spelen is.


 

Film dag #4     Elfia 21-04-2018

Even heel wat anders, maar enorm vet!
Voor het eerst zijn wij naar Elfia geweest, waar Eva met twee vriendinnen rond liepen als 'The Grounders' van de serie The 100. Ze hadden twee paarden mee van Marja de Bruin met armor aan van leer. Erg gaaf om te filmen en te zien.
Een leuke hobby om erbij te hebben, waarmee ze nog steeds in aanmerking komt met paarden.

Bekijk de teaser hier!


 

Film dag #5     Sfeerbeelden ponykamp 29-04-2018

Een drukke dag voor Eva, want het was ponkamp!
Achter de schermen hebben wij ook het Nalantakamp mee mogen maken en hadden wij enorm leuke dingen gefilmd.
Eva en Jesse die een korte demo gaven, de ponykamp kinderen die aan het rijden waren en vrijheidsdressuur les kregen van Jesse.
Het was ook nog eens een mooie locatie en zij waren erg gastvrij van Human & Horse hotel.


 

Film dag #6     Oude stalling 29-04-2018

Een bezoekje gebracht aan de (oude)stalling van Eva en Jesse.
Nog mooie opnames gemaakt voordat het te laat was. Eva is nu namelijk verhuist naar het noorden van Nederland met de paarden.
Wij hadden wat opnames van de stalling gemaakt met de beruchte kip en kat van de stal, interview gehouden met Jesse, korte interview gehouden met Eva over de stalling en uiteindelijk hadden Eva en Jesse nog gezwommen met Rede en Andora.
Voor Rede was het de eerste keer en dit staat meteen vast op beeld!